2017. január 31.

2017. évi versenybírói és versenyrendezői továbbképzés - Meghívó

Előadás közben...
Archív fotó: Szemerey Bence
Az MVSz idén is két alkalommal szervez továbbképzést a hazai versenyrendező és versenybíró szakembereknek. A képzés egyik fő témája a versenyszabályokban bekövetkezett változások ismertetése lesz, amely előadása nagy részben az én feladatom lesz. Az elméleti összefoglaló mellett olyan gyakorlati esetekkel is készülök, amelyek csoportmunkában segítik elmélyíteni a tudást. A részletes meghívót a bejegyzés folytatásában közlöm...
A Magyar Vitorlás Szövetség Versenybíró Bizottsága és Versenyrendező Bizottsága 2017 februárjában és márciusában két alkalommal szervez továbbképzést a minősített szakemberek részére, amelyen további érdeklődőket is szívesen látunk.

A továbbképzési alkalmak a következők:


1. alkalom
2. alkalom
Időpont
2017. február 18. 10:00-17:00
2017. március 11. 10:00-17:00
Helyszín
Magyar Sport Háza
I. emeleti nagyterem
VVSI
földszinti előadóterem
Cím
1146 Budapest,
Istvánmezei út 1-3.
2484 Gárdony-Agárd,
Tópart utca 17.
Létszám
100 fő
100 fő

A tervezett program az alábbi:
  1. Köszöntő, a továbbképzés megnyitása
  2. A Versenybíró Bizottság tevékenysége. A 2016. évi vitorlásszezon tapasztalatai versenybírói szemmel. Helytelen magatartás (Előadó: Tusnai Gabi)
  3. Változások a versenyszabályokban (Előadó: Böröcz Bence)
  4. Ebédszünet
  5. Versenyrendezői tapasztalatok (Előadó: Fluck Benedek (2017. február 18.), Kerekes Kázmér (2017. március 11.))
  6. Versenyszabályok változása a gyakorlatban (Előadó: Böröcz Bence)
  7. Különleges esemény: riói élmények (Előadó: Böröcz Bence)
  8. Konzultáció, kérdések, személyes tapasztalatok, élmények

Előzetes jelentkezés:
Kérjük, hogy jelentkezzetek a meghirdetett időpontok valamelyikére az ide klikkelve elérhető űrlapon keresztül legkésőbb 2017. február 12-ig. Az előzetes jelentkeztetés célja, hogy a termek befogadóképességét figyelembe véve tudjuk jelezni, ha valamelyik alkalomra már nem tudunk több jelentkezőt fogadni.

Részvételi díj:
5.000 Ft/fő, amelyet a regisztrációkor készpénzben kell megfizetni. A regisztrációra 9:00 órai kezdettel kerül sor az előadóterem bejáratánál. Kérjük, hogy a pontos kezdést lehetővé téve, érkezzetek időben a regisztrációhoz.

Szabálykönyv:
A vitorlázás versenyszabályai a 2017-2020. évekre című könyv kétnyelvű, angol-magyar kiadása a regisztrációkor megvásárolható, ára 2.500 Ft. Az IJ, ORSZÁGOS és A minősítési szinttel rendelkező versenybírók a szabálykönyvet térítésmentesen kapják.

A továbbképzésen való részvétellel a Versenybírók minősítési rendszere és a Versenyrendezők minősítési rendszere szerint 10 pont kerül jóváírásra a szakemberek számára hitelesített gyakorlatként. Mindkét képesítéssel rendelkező szakemberek számára elegendő az egyik alkalmon való részvétel ahhoz, hogy mindkét minősítésénél jóváírásra kerüljön a 10 pont.

Magyar Vitorlás Szövetség Versenybíró Bizottsága és Versenyrendező Bizottsága

Budapest, 2017. január 30.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése